begripscode-100_100

Begripscode: Mastering Relationships – direct én blijvend resultaat

Gebrekkige communicatie leidt zowel in directiekamers als op de werkvloer vaak tot ergernissen, (voor)oordelen, en uiteenlopend contraproductief gedrag. Mensen raken gedemotiveerd, zetten hun hakken in het zand, lopen de kantjes eraf of melden zich in het ergste geval langdurig ziek.

Hoe haal je het beste uit de relatie met directieleden, werknemers, collega’s, onder-nemingsraden, MT’s, maar ook klanten? Hoe zorg je er voor dat je de juiste mensen op de juiste plek krijgt? Dat medewerkers elkaar weer weten te motiveren, inspireren en uit laten blinken? En dat er weer wordt samengewerkt op een manier dat iedereen zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelt?

De Begripscodetraining voor bedrijven en instellingen is erop gericht, onbegrip en wantrouwen zo snel mogelijk om te buigen naar begrijpen en begrip en is altijd toegespitst op de specifieke denk- en werkwereld van de organisatie.

Uitgangspunt is steeds: muren afbreken en bruggen bouwen. We geven praktische tools, inzichten en tips in gedrags- en communicatiestijlvoorkeuren en leren handige vergader- en brainstormmethoden die afrekenen met eilandjescultuur en tunnelvisie en de samenwerking en productiviteit verhogen. Maar het belangrijkste is dat de deelnemers aan de training alles steeds aan den lijve ervaren. En dat zorgt voor buitengewone effectiviteit.

Praktijk- en resultaatgericht

De BegripsCode is geschikt voor deelnemers van alle leeftijden, denk- en werk-niveaus en meestal een feest van herkenning. Onze aanpak is sterk in zijn eenvoud en zeer praktijk- en resultaatgericht.

De training bestaat uit een dag en twee dagdelen, steeds onderbroken door een periode van één tot twee weken. In de tussenliggende tijd gaan de deelnemers met elkaar aan de slag om het geleerde in de praktijk te brengen. Onze ervaring is dat deze gespreide aanpak een maximaal rendement garandeert en dat het geleerde optimaal geïntegreerd kan worden in de praktijk.

KOP UIT HET ZAND is Co-trainer bij de  BegripsAcademie.

www.begripscode.nl